Γιώργος Ιορδάνου

Βιογραφικό

Περιεχόμενα

Γιώργος Ιορδάνου  

 Σκάφος. "YEIA  SOU".

Μήκος. 10 μέτρα, Πλάτος, 3 μέτρα, Βύθισμα. 1.1 μέτρο.  Ketch , GRP  Macwester (Wight Class II).

 

Ο Γιώργος Ιορδάνου  γεννήθηκε στις  17 Αυγούστου  1943  στον  Καραβά  της Επαρχίας Κερύνειας. Οι Γονείς του είναι ο Τάκης Ιορδάνου  και  η  Ανδρομάχη Ιορδάνου.

Ο Παππούς  του Γιώργου απο  την πλευρά του Πατέρα του είναι ο  Γιώργος Ιορδάνου  απο τον Καραβά της Επαρχίας Κερύνειας και Γιαγιά του η Aναστασσία Ιορδάνου απο τον Καραβά της Επαρχίας Κερύνειας.

Γενικά  οι  ρίζες  της οικογένειας  του Γιώργου ήταν  πάντοτε απο  τον Καραβά  της Επαρχίας Κερύνειας. Ο Γιώργος Φοίτησε στο Δημοτικό Σχολείο Καραβά και μετά στο Γυμνάσιο Λαπήθου. Εχει σπουδάσει στην Αγγλία και είναι κάτοχος  BSc και  MSc σε κλάδους της μηχανολογίας, ναυτομηχανικής και Μηχανικής ενέργειας. Δημιούργησε  το Τμήμα  Ναυτομηχανικής εις το Ανώτερο Τεχνολογικό Ινστιτούτο και ήταν απο την Δημιουργία  του Ινστιτούτου,  Διευθύνων στέλεχος  και Υπεύθυνος για  το Τμήμα Μηχανολογίας και Ναυτομηχανικής..

Η Διεύθυνση του είναι . Γιώργος Ιορδάνου, Κολχίδος 2, Καραβάς , Επαρχία Κερύνειας Κύπρος, Τηλ.08218-713 ή  752 (Στέλιος Παναγίδης).

Η Διεύθυνση  του σήμερα είναι  Καλυψούς 14,  Λευκωσία, Τηλ.02-306181, φαξ.02-494953.  

Ο Γιώργος  είναι βασικό  μέλος του Τμήματος Ανοιχτής Θάλασσας  του Ναυτικού Ομίλου Κερύνειας και είναι κάτοχος  του διπλώματος Κυβερνήτου Ανοιχτής Θάλασσας του Ομίλου. Εχει ταξιδεύσει πολλές χιλιάδες μίλια στην περιοχή  της Ανατολικής Μεσογείου Κυρίως  στο Καστελλόριζο, το Junieh  του Λιβάνου και  την Haifa του Ισραήλ,  με  ξεχωριστές  εμπειρίες  σε  φουρτούνες και  δύσκολες  καιρικές συνθήκες.  Ξεχωρίζει  για  την μεθοδικότητα  και  συστηματοποιημένη σχολαστικότητα  με  την  οποία  αντιμετωπίζει  την ναυσιπλοία. Το σκάφος  του  είναι ίσως  το πιό καλά  και  πιό  προσεκτικά  συντηρημένο  απο  όλο  τον Κερυνειώτικο  στόλο.

Περιεχόμενα